0597 76 00 30

Home E Actueel E Omgevingsmanagement Selwerd

Omgevingsmanagement Selwerd

13 juni 2023

Hoe zorg je ervoor dat er in een omgeving draagvlak is voor werkzaamheden? En dat deze er is voor, tijdens én na een project?

Afgelopen dinsdag vond er een koffiemoment plaats in Groningen, waar bewoners werden bijgepraat over lopende werkzaamheden in de Esdoornlaan. Hierbij wordt riolering vervangen, een warmtenet aangelegd en de straat opnieuw ingericht – als deelproject van wijkverbetering ‘Sunny Selwerd’. Maarten van Zijl is namens aannemer Plegt-Vos omgevingsmanager voor deze werkzaamheden. Samen met de omgevingsmanager vanuit Gemeente Groningen zorgt hij voor een optimale informatievoorziening naar omwonenden en andere betrokkenen.

Syntera ondersteunt bij het informeren en betrekken van alle belanghebbenden, zodat iedereen op de hoogte is van de ontwikkelingen en de impact op de omgeving. Door alle projectinformatie te verzorgen, vragen te beantwoorden of te informeren wanneer welke werkzaamheden plaatsvinden. Rekening houden met de belangen van de omgeving; het lijkt simpel, maar dat is het niet altijd. Syntera stelt hiervoor plannen op en houdt de omgeving aangehaakt en tevreden. Zo is én blijft er draagvlak vanuit de omgeving. Dat doen we met betrokkenheid en enthousiasme!

Deel dit artikel: