0597 76 00 30

Home E Actueel E Binnen en buiten

Binnen en buiten

19 oktober 2023

Ontwerpen doe je binnen, op kantoor. Uitvoeren doe je buiten. Toch? Binnen Syntera werkt dat anders. Wij verbinden mens en techniek – dat is bekend. Maar ook: Wij verbinden binnen én buiten. Wij zien het als één. Waarom? Alleen zo krijg je uitvoerbare en maakbare ontwerpen.

Hoe we dat doen? Wij betrekken onze ontwerpers bij ieder project en alle projectstappen. Ze denken mee vanaf het begin, coördineren zelf inmetingen en zijn vaak onderdeel van projectteam-overleggen met opdrachtgevers. Bij ons geldt altijd: Wie het weet, mag het zeggen. Zo zorgen we niet alleen voor korte lijnen – zodat we snel kunnen schakelen, maar vergroten we ook de betrokkenheid en verbeteren we de kwaliteit van ons werk.

Zo ging Richard Oosterhuis naar buiten om het ontwerp ‘in het veld’ te toetsen. In eigen beheer brachten we de ligging van kabels en leidingen en het riool in kaart. Deze informatie verwerken we vervolgens in ons ontwerp om zo een beter ontwerp te maken en verrassingen tijdens de realisatie te voorkomen. Op deze manier verbinden wij binnen en buiten, ontwerp en realisatie. Dit zorgt voor een voorsprong in kennis en een optimaal projectresultaat!

Deel dit artikel: