0597 76 00 30

Home E Actueel E Emile Doeser over ‘werken bij Syntera’

Emile Doeser

Projectcoördinator

Emile Doeser over ‘werken bij Syntera’

27 juli 2022

Het team van Syntera vertelt over het werken bij Syntera. Wat houdt hen dagelijks bezig? Wat zijn de dingen waarvan zij genieten in hun werk? Wat is iets dat we nog niet wisten? Emile Doeser deelt zijn ervaringen met je.

“Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de aannemerij heb ik bewust de keuze gemaakt om aan de slag te gaan bij een advies- en ingenieursbureau. Mijn ervaring komt nog meer van pas dan ik van tevoren verwacht had. Als projectcoördinator werk ik veel samen met verschillende teams binnen Syntera. Bijvoorbeeld het team dat EMVI-plannen schrijft. EMVI staat voor Economisch Meest Voordelige Inschrijving, het gaat hier om een inschrijving op een aanbesteding waarbij de beste prijs-kwaliteit centraal staat. Ik ondersteun de EMVI-schrijvers met mijn ervaring bij het cijfermatig en technisch onderbouwen van deze plannen. Bij sommige projecten ben ik in een vroeg stadium al betrokken en zit ik bij de overleggen met de opdrachtgevers en spiegelen we bijvoorbeeld over de technische uitvoerbaarheid. Verder werk ik nauw samen met het team van Civiel & Infra, onder andere met het opstellen van bestekken, een document waarin kort gezegd alle werkzaamheden staan omschreven die een aannemer gaat verrichten.

Syntera is een breed adviesbureau. We doen veel voor opdrachtgevers van projecten, veelal zijn dit (semi-)overheden en uiteraard werken we veel voor aannemers. Er is dus veel variatie en daar geniet ik van in mijn werk.

De samenwerking met mijn collega’s is prettig, door de afwisseling werk je in verschillende samenstellingen samen. Je merkt dat ieders inbreng wordt overwogen zodat we met elkaar tot een goed product komen.”

Deel dit artikel: