0597 76 00 30

Home E Actueel E Jan Willem van der Galiën over ‘werken bij Syntera’

Jan Willem van der Galiën over ‘werken bij Syntera’

27 oktober 2022

Het team van Syntera vertelt over het werken bij Syntera. Wat houdt hen dagelijks bezig? Wat zijn de dingen waarvan zij genieten in hun werk? Wat is iets dat we nog niet wisten? Jan Willem van der Galiën deelt zijn ervaringen met je.

“Als ontwerper bestaat mijn dagelijks werk uit het maken van ontwerpen voor de infra-civiele sector, en daarnaast schrijf ik ook tegenwoordig ook bestekken. We zijn veel voor aannemers en gemeentes aan de slag. Momenteel werk ik aan de inrichting van een tijdelijke woonwijk waarvoor ik het bestek schrijf. Eerder deed ik ervaring op bij grote infrastructurele projecten op het gebied van maatvoering, deze ervaring komt goed van pas nu ik vooral in het voortraject ben betrokken.

Wat me erg aanspreekt in het werken bij Syntera dat er goed wordt gekeken naar de talenten van elk teamlid en de coaching hierin van Vermoogen. Waar ligt ieders kracht? Hoe kunnen we hier als team ons voordeel mee doen? Dit heeft een duidelijke meerwaarde voor het bedrijf. Ook waardeer ik dat er naar de werknemer wordt geluisterd, waarbij jou mening en input op prijs wordt gesteld.

De lijnen zijn kort bij Syntera, er wordt nauw samengewerkt door verschillende vakspecialisten en heerst er een goede werksfeer.”

Deel dit artikel: