0597 76 00 30

Home E Actueel E Het verhaal van Syntera – “Verbetering” (deel 4/4)

Het verhaal van Syntera – “Verbetering” (deel 4/4)

26 juli 2022

Dit is het laatste deel van vier uit het ‘het verhaal van Syntera’. Door middel van vier berichten (iedere week één) vertellen we je over de identiteit, waar Syntera vandaan komt en waar we naartoe gaan. Het thema van dit laatste deel is ‘verbetering’.

Niet elke verandering is een verbetering. Let wel: vaak staat de terughoudendheid om te veranderen veel verbeteringen in de weg. We zijn verbeteraars. Veranderaars zo je wilt. Wij zijn enthousiast, willen steeds beter worden in wat we doen en zijn pragmatisch. Wij zijn deskundig, breed inzetbaar en weten waar we over het hebben. We delen graag onze veelzijdige kennis en praktische ervaring. Het delen van kennis en ervaring geldt als ons vertrekpunt; we willen mooie projecten maken. Vanuit deze expertise dragen we óók actief bij aan ontwikkeling en verbetering. Dat doen we binnen onze projecten en binnen de organisaties waar we mee samenwerken. Dat begint klein en dichtbij. In de eerste plaats willen we bijdragen aan de ontwikkeling van onze collega’s, partners en relaties. Ontwikkeling begint bij de vraag wie je bent. Daarom werken wij talentgericht; we werken vanuit talent. Talent is wie je bent. Weten wie je bent maakt het antwoord op de vraag wie je wilt zijn eenvoudiger. Zo bouwen wij aan krachtige teams en een sterke organisatie. Op deze manier creëren wij optimale (werk)omstandigheden en werken we met veel plezier en enthousiasme! Je ziet het: iets willen verbeteren, dat begint bij jezelf. Het begint klein en dichtbij. Daarna wordt het groot en heeft het impact. Dit is waar Syntera voor staat. Wij verbinden mens en techniek, versterken projecten en projectteams en brengen disciplines samen. Zó bouwen we samen aan alles wat je buiten ziet. Onze gedrevenheid en enthousiasme vatten we als volgt samen: Syntera. Versterkt en verbindt.

Syntera is een advies- en ingenieursbureau voor alles wat je buiten ziet. Wij verbinden mens en techniek, versterken projecten en projectteams en brengen disciplines samen binnen de vakgebieden infra, civiel, bouw, groen en techniek. Syntera versterkt en verbindt.

Deel dit artikel: