0597 76 00 30

Home E Actueel E Het verhaal van Syntera – “Verandering” 3/4

Het verhaal van Syntera – “Verandering” 3/4

19 juli 2022

Syntera begon met een idee. Een wens. Een droom. Hetzelfde geldt voor projecten. Ze beginnen eigenlijk allemaal met een eerste idee: een schetsje, een krabbel op papier of een mogelijke oplossing voor een uitdaging.

Alles wat je buiten ziet, kent zo’n begin. Syntera is graag betrokken vanaf het eerste moment. Zo kunnen we samen en doelbewust werken aan de uitwerking van het idee. We beginnen niet zomaar. We weten waarover we praten en we zijn verbinders. Weten we alles beter? Nee. We brengen mensen, manieren en middelen samen om ons gezamenlijke doel te halen of de weg ernaartoe te vergemakkelijken. Plannenmakers, technisch specialisten en communicatie-experts; in alle fasen en op alle lagen zijn we vertegenwoordigd en aangehaakt. Samenwerken met Syntera of werken bij Syntera betekent werken op basis van gelijkwaardigheid. We kennen geen strakke hiërarchie of lange lijnen. In een open en eerlijke sfeer leren we elkaar kennen en maken we alles bespreekbaar. We staan niet tegenover elkaar, maar naast elkaar. We stappen bij elkaar binnen en gaan geen uitdaging uit de weg. Mooi? Zeker! Eenvoudig? Niet altijd. We werken in een wereld van duidelijke scheidingen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, waar belangen gepaard gaan met grote verantwoordelijkheden en vaak grote investeringen en waar wij-zij-denken nog diep in het systeem zit. Toch zijn positiviteit, adaptiviteit en standvastigheid onze sleutel tot verandering gebleken!

Syntera is een advies- en ingenieursbureau voor alles wat je buiten ziet. Wij verbinden mens en techniek, versterken projecten en projectteams en brengen disciplines samen binnen de vakgebieden infra, civiel, bouw, groen en techniek. Syntera versterkt en verbindt.

Deel dit artikel: