0597 76 00 30

Home E Actueel E Het verhaal van Syntera – “Betekenis” (deel 2/4)

Tim Meijer

Projectmanager/Directeur

Het verhaal van Syntera – “Betekenis” (deel 2/4)

12 juli 2022

Ons werk geeft betekenis aan de naam Syntera. Onze projecten en onze aanpak gekenmerkt door synergie en interactie. We doen het samen, want samen komen we verder. We slaan bruggen, want verbinding brengt eenheid. We maken zaken eenvoudig en begrijpelijk, want duidelijkheid geeft richting en brengt verder. Zo versterken we projecten en elkaar.

Met het oprichten van Syntera was het voor mij (Tim) duidelijk: Syntera wordt een begrip. De naam blijft hangen. De naam is groter dan mij. Syntera begon als eenmanszaak, maar zou gaan groeien. Van één collega, naar twee collega’s, naar… Van één vakgebied, naar twee, naar … Van één vestiging, naar twee, naar … Het is een reis, die eigenlijk nog maar net begonnen is.

Je zou het ook kunnen vergelijken met een prachtig bouwwerk, waarvan het fundament is gelegd. Een stevige basis, waarop we de komende jaren verder kunnen bouwen. Een solide ondergrond, wat gebouwd is op onze identiteit, onze normen en waarden en al het andere wat ons en ons bedrijf kenmerkt. Zo! Dat is stevig neergezet. Is het grootspraak? Nee. Het is een rotsvaste overtuiging, die door ‘te doen’ zichtbaar wordt. Een visie die ook wordt gekenmerkt door Groningse nuchterheid: We zetten de schouders eronder en gaan ervoor. Een manier van doen op basis van geloof: We geloven in wat we doen en doen wat we geloven.

Deel dit artikel: