0597 76 00 30

Home E Actueel E Folkert Pool over samenwerking met Syntera

Folkert Pool over samenwerking met Syntera

11 april 2024

Sinds 2017 mogen wij Macadam BV ondersteunen bij de inschrijvingen van diverse tenders. Het Gemaal Oldenoord in Toornwerd is toe aan vervanging. Voor de inschrijving van dit grote project hebben wij macadam wederom mogen ondersteunen. Folkert Pool, directeur van Macadam BV vertelt hoe hij de samenwerking met Syntera ervaart.

“In de beginjaren van Macadam waren wij voornamelijk als onderaannemer bij kleine hout- en betonconstructies. Nu schrijven wij ons zelfstanding in op projecten en bijna alle projecten voeren wij uit als hoofdaannemer. Intern hebben wij geen planschrijvers, dus zijn wij in 2017 opzoek gegaan naar een bedrijf die ons daarin kan ondersteunen. Syntera heeft een hoog scoringspercentage en jullie zijn bekend met de eisen en wensen die gevraagd worden door onder andere opdrachtgever Waterschap Noorderzijlvest. 

 De onderlinge communicatie is goed en de samenwerking erg prettig. Door de vele samenwerkingen die al hebben plaats gevonden kan er direct inhoudelijk worden aangepakt. Syntera brengt een goede inbreng mee voor de plannen.

De opdrachtgever heeft ons plan voor Gemaal Oldenoord met een 10 beoordeeld, voor mij geen enkele reden om achter te blijven. Dit resultaat van onze samenwerking beoordeel ik ook met een 10.” 

 

Deel dit artikel: