0597 76 00 30

Home E Actueel E Managementsamenvatting Burgerparticipatie

Managementsamenvatting Burgerparticipatie

27 juni 2022

Met de komst van omgevingswet wordt burgerparticipatie nog belangrijker. Anna Siepel, HBO studente Management van de Leefomgeving, deed een projectstage bij Syntera over dit onderwerp. De managementsamenvatting van haar interessante onderzoek is hier te lezen met waardevolle aanbevelingen.

Anna over haar stage: “Bij Syntera heb ik een erg diverse stage mogen doorlopen: ten eerste heb ik onderzoek mogen doen naar burgerparticipatie, heb ik mijn vaardigheden op het gebied van ArcGIS en Adobe Indesign mogen ontwikkelen en heb ik geleerd wat er bij de planvorming van grote projecten komt kijken. Een erg interessante periode waarin ik mijzelf beter heb leren kennen!”.

“Het onderzoek van Anna sluit naadloos aan op de identiteit van Syntera en waar we als Syntera naar toe willen, persoonlijk contact en de verbinding tussen mens en techniek. Anna geeft ons in haar onderzoek weer nieuwe input en nieuwe methodieken om burgerparticipatie toe te passen bij onze opdrachtgevers, waar wij zeker mee aan de slag gaan!”, aldus Meike Doornbos, een van de begeleiders van Anna tijdens haar stageperiode.

Bekijk hier het document.

Deel dit artikel: