0597 76 00 30

Home E Actueel E Mark Ruiter over ‘werken bij Syntera’

Mark Ruiter

Bedrijfsleider / Operationeel manager

Mark Ruiter over ‘werken bij Syntera’

5 juli 2022

Het team van Syntera vertelt over het werken bij Syntera. Wat houdt hen dagelijks bezig? Wat zijn de dingen waarvan zij genieten in hun werk? Wat is iets dat we nog niet wisten? Mark Ruiter trapt deze nieuwe rubriek af.

“Voor mij is het bevestiging van de goede keuze die ik heb gemaakt om bij Syntera te gaan werken. De ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan komt nu samen en mijn talenten worden nu volledig aangesproken. Wat daarin bijzonder is: het vertrouwen van Tim en het team om verder te mogen bouwen aan de organisatie en ontwikkeling van collega’s.

In het begin was het voor mij en het team toch gek en raar, Tim was immers de directeur en nu geeft hij soms letterlijk het roer uit handen. Naast het aanbrengen van meer structuur en schrijven van procedures krijg ik veel energie van de teamsessies. Samenwerken in een team, dat klinkt makkelijk maar in de praktijk blijkt dit vaak een behoorlijke uitdaging. In deze teamsessies stond naast inzage in elkaars talenten de eerste trede van de piramide van Lencioni centraal: vertrouwen. Inmiddels hebben we een veel sterker team en daarmee een open sfeer, gericht op samenwerken en de kwetsbaarheden worden gedeeld.”

Een belangrijk deel van Mark zijn werk bestaat uit het verder bouwen van team Syntera, door het team te coachen en te helpen met hun persoonlijke ontwikkelingen. Iets dat Mark op het lijf geschreven is en waar hij van geniet.

Marks aanwezigheid blijft zeker niet onopgemerkt binnen de kantoorpanden van Syntera. Als je Mark kent is het geen verrassing voor je, dagelijks trakteert hij collega’s op een dosis flauwe grappen. Wat ook veranderd is sinds zijn komst, is dat er nu gepoold wordt volgens de officiële regels!

Deel dit artikel: