0597 76 00 30

Home E Actueel E Meike over haar werk als omgevingsmanager en adviseur

Meike Doornbos

Omgevingsmanager & adviseur

Meike over haar werk als omgevingsmanager en adviseur

7 maart 2023

Hoe is het om als omgevingsmanager en adviseur te werken bij Syntera? Waar geniet je het meest van, wat houdt je dagelijks bezig? Is er iets dat we nog niet weten? Meike Doornbos vertelt over haar ervaringen bij Syntera.

“Bij Syntera werk ik als omgevingsmanager en adviseur. Als omgevingsmanager ben ik betrokken bij verschillende projecten, van een rioolvervanging tot een hoogspanningsstation. Dit maakt mijn werk dynamisch en elke dag anders. Bij sommige projecten ben ik al betrokken bij de tender en het schrijven van een EMVI-plan, waardoor ik meteen al een vliegende start kan maken met het omgevingsmanagement.

Als omgevingsmanager mag ik omwonenden, bedrijven en andere betrokkenen meenemen in een project. Kijken wat hun wensen en belangen zijn, en dit ook samen met de opdrachtgever en aannemer binnen een project of ontwerp verwerken. Hier wordt een ontwerp vaak alleen maar beter van. Daarnaast ben ik als omgevingsmanager ook altijd aan het kijken hoe we een omgeving het beste mee kunnen nemen in een project. Hoe kunnen we mensen betrekken bij het project en zo goed mogelijk informeren?

Het fijne aan Syntera zijn alle verschillende disciplines en specialisaties. Hierdoor heb ik ook veel collega’s om mee te sparren en zijn de lijnen kort. We kunnen elkaar aanvullen en uiteindelijk ook versterken in de projecten.”

Deel dit artikel: