0597 76 00 30

Home E Actueel E Winnend EMVI-plan voor Van der Wiel Infra & Milieu

Winnend EMVI-plan voor Van der Wiel Infra & Milieu

20 maart 2023

Voor aannemingsbedrijf Van der Wiel Infra & Milieu uit Drachten schreef Syntera een winnend EMVI-plan. Van der Wiel Infra & Milieu wilde zich inschrijven voor een herinrichting van Het Blauwgras in Drachten en schakelde de hulp van Syntera in. Bart bij de Leij van Van der Wiel Infra & Milieu vertelt over deze samenwerking met Syntera.

“We hebben de samenwerking met Syntera als zeer prettig ervaren. In een relatief kort tijdsbestek van drie weken moest er een plan van aanpak worden geschreven. Door de korte lijnen, kennis en kunde vanuit Syntera (ook technisch) is het ons gelukt om een zeer compleet plan in te dienen met een uitstekend resultaat.

In het verleden hebben we vaker samengewerkt met Syntera bij het schrijven van EMVI-plannen, die ervaring was toen ook prima. Onlangs hebben we zelf een plan ingediend voor een kleinere aanbesteding, dat plan scoorde een voldoende. Om nu kans te maken om het werk aan Het Blauwgras aan te nemen, was een hoger cijfer vereist. Vandaar de keuze om Syntera weer in te schakelen.

De inbreng van Syntera was zeer positief. We hadden een projectteam opgesteld waar namens Van der Wiel Infra & Milieu de uitvoerder (Jan Cnossen), calculator (Jelmer Abma) en ik als bedrijfsleider deel van uitmaakten. Vanuit Syntera waren Meike Doornbos en Monique Pietens aangehaakt. Vanaf het eerste overleg was duidelijk dat jullie beslagen ten ijs kwamen en de uitvraag heel goed hadden bestudeerd, zodat we wisten wat ze wilden en we gericht op deze punten ons plan konden opbouwen. De technische inbreng kwam van onze kant, samen met ervaring die jullie op eerdere plannen hebben opgedaan. Communicatie verliep soepel, de sfeer was prettig en het plan is zorgvuldig geschreven en vormgegeven. Hierdoor ontstond een goed leesbaar plan. Al met al een hele fijne samenwerking met het beste resultaat dat je kan wensen: aannemer van het werk met het beste plan.”

Ook vanuit Syntera kijken we terug op een zeer plezierige samenwerking. Wil jij je inschrijven op een aanbesteding en wil je gebruik maken van de brede ervaring van onze adviseurs? Neem contact op met Tim Meijer om jouw uitdaging te bespreken, we helpen je graag om een succes te maken van jouw EMVI-plan.

Deel dit artikel: