0597 76 00 30

Home E Actueel E Succesvolle aanbesteding voor Avitec

Succesvolle aanbesteding voor Avitec

5 oktober 2023

Avitec schreef zich in op het project ‘Rioolvervanging Achter de Smidse, Zuidbarge’ van de Gemeente Emmen, en nam Syntera in de arm om het EMVI-plan te schrijven. Lees de ervaring van Peter Dijkstra van Avitec om te ontdekken hoe deze samenwerking een succesverhaal werd.

“De samenwerking met Syntera hebben we als zeer positief ervaren. Het was prettig omdat iedereen zich volledig inzette en de juiste focus had. Wat de samenwerking nog waardevoller maakte, was dat iedereen zijn unieke inbreng en expertise kon inbrengen. Zo waren we in staat om effectief samen te werken. Over het algemeen heb ik de samenwerking als productief en constructief ervaren, wat heeft bijgedragen aan het behalen van onze doelen.

We kozen voor externe ondersteuning en advies bij het schrijven van het EMVI-plan omdat het ons helpt nieuwe inzichten en perspectieven te verkrijgen. Als insiders blijf je soms in je eigen bubbel van ideeën, en is het verfrissend om input van onafhankelijke adviseurs van buitenaf te krijgen. Dit heeft er ook voor gezorgd dat de schrijfstijl niet te technisch bleef. Het vermogen vanuit Syntera om mee te denken in oplossingen en de expertise op het gebied van omgevingsmanagement waren cruciaal voor ons plan.

De communicatie verliep prettig, korte lijnen zorgden ervoor dat we snel konden schakelen. Het plan was professioneel opgemaakt. Al met al zijn we zeer te spreken over de samenwerking met Syntera.”

Deel dit artikel: