Bouw

 

Bij Syntera zijn we ijzersterk in het verbinden van verschillende partijen. Deze competentie levert onze klant een enorm voordeel bij de bouw van een woning of bedrijfsruimte. Wij adviseren en begeleiden onze klanten vanaf het allereerste ontwerp tot de daadwerkelijke oplevering.

 

Ontwerp en tekeningen | Wij maken de vertaalslag van idee naar uitvoerbaar ontwerp. Wensen en belangen van bewoners, gebruikers en omgeving nemen we hier uiteraard in mee. We maken bouwbesluit- en bouwkundige tekeningen en werken het ontwerp in 3D uit.

Ontwerpmanagement | Als onafhankelijk deskundige toetsen wij het ontwerp aan het Programma van Eisen. We beoordelen de prijs-kwaliteitsverhouding en houden hierbij rekening met de randvoorwaardelijke aspecten die het proces en ontwerp kunnen beïnvloeden: vergunningsprocedures, bestemmingsplannen, subsidieregelingen, wijze van aanbesteden of financiële aspecten.

Contractmanagement | Wij begeleiden opdrachtgever bij contractkeuze, tendercoördinatie en aanbestedingsbegeleiding. Aannemers begeleiden wij met coördinatie van uitvraag tot onderhoud.

Kwaliteitscontrole | In de voorbereiding zorgen we voor de voorbereidings- en inkoopplanningen, zodat de juiste vergunningen, materialen en mensen op het juiste moment aanwezig zijn. Tijdens de uitvoering begeleiden we de uitvoerder en het uitvoeringsteam én geven we tips over de komende werkzaamheden.

Bouwkostenmanagment | We bespreken wensen en eisen en kiezen samen voor de optimale prijs-kwaliteitsverhouding. We helpen bij het opstellen van een Programma van Eisen en maken hiervan ook een betrouwbare budgetraming.

 

   

   Vragen?

   Tim helpt je graag verder!

 

 

  Wie is Tim?

 

Ben je op zoek naar begeleiding in communicatietrajecten als omgevingsmanagement of het schrijven van plannen? Kijk dan hier > 'Communicatie'